Μενού Κλείσιμο

Για Πάντα Νέοι

“Για Πάντα Νέοι” στο PLUS TV

Αρχίζει η καινούργια κοινωνική εκπομπή στο κανάλι PLUS “Για Πάντα Νέοι”.  Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ εκπομπή σαν αυτή, είναι πλήρως κοινωνική και αποβλέπει στην Αντιγήρανση των συμμετεχόντων. Η παρουσιάστρια της εκπομπή θα είναι η κ. Άννα Αντωνίου Natural Nutrition Therapist. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη παρουσιάστρια η οποία να κατέχει 100% το θέμα της Αντιγήρανσης όπως η κ. Άννα. Η καινούργια κοινωνική εκπομπή θα έχει την βοήθεια μίας μεγάλης ομάδας ειδικών με επικεφαλής τον Δρ. Παναγιώτη Δρακόπουλο DHSc.. Οι ειδικοί της εκπομπής θα είναι:

Γεροντολόγος Αντιγήρανσης
Οδοντίατρος
Ψυχολόγος
Κλινικός διαιτολόγος
Μικροβιολόγος
Αισθητικός
Φυσιοθεραπευτής
Γυμναστής και Γυμνάστρια
Hair stylist (κομμώτρια και κομμωτής)
Stylist (ενδυματολόγος)
Makeup artist

Η εκπομπή αυτή θα μπορεί να αλλάξει την Ζωή σας και να κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα μένοντας “Για Πάντα Νέοι”. Επειδή δεν υπάρχει γήρανση αλλά εμείς το έχουμε επιδιώξει μέσα από την ζωή που ζούμε (Επιγενετικά), αυτό συνεπάγεται ότι μεγαλώνοντας  αποκτάμε σωματικές δυσλειτουργίες (ασθένειες). Η καινούργια εκπομπή “Για Πάντα Νέοι” θα σας διδάξει ότι η χρονολογική ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο στην γήρανση όταν εσείς είστε σε άριστη σωματική, ψυχική και πνευματική λειτουργικότητα. Να εξηγήσω τι εννοώ με την προηγούμενη παράγραφο. Η έρευνα για την Γήρανση η οποία διεξάγεται έως σήμερα για 60 χρόνια έδειξε ότι έχουμε δύο ηλικίες, η μία είναι χρονολογική και η άλλη βιολογική. Μπορεί να είμαστε 80 ετών αλλά να μην έχουμε καμία ασθένεια, οπότε αυτό συνεπάγεται ότι η βιολογική μας ηλικία είναι 50 ετών ή να είμαστε 50 ετών και να έχουμε διάφορες δυσλειτουργίες (ασθένειες) αυτό θα πει ότι το βιολογικό μας ρολόι είναι 80 ετών. Η καινούργια εκπομπή “Για Πάντα Νέοι” θα κατορθώσει να επιβραδύνει την την βιολογική μας ηλικία και να την αντιστρέψει.

Η έρευνα των 60 ετών που έγινε για την γήρανση μας ενημέρωσε για το ποιοι δείκτες αυξάνονται και ποιοι δείκτες μειώνονται με την πάροδο την ηλικίας. Επίσης αυτή η έρευνα μας ενημέρωσε για τους παράγοντες γήρανσης που συντελούν στην μείωση ή την αύξηση αυτών των δεικτών.

Μπορούμε εμείς να αντιστρέψουμε τους παράγοντες γήρανσης και να επιβραδύνουμε το βιολογικό ρολόι;

Αυτό θα το αναλάβουν οι ειδικοί της εκπομπής “Για Πάντα Νέοι” δηλαδή ναι να αυξάνεται η χρονολογική ηλικία αλλά με άριστη πνευματική, ψυχική και σωματική λειτουργικότητα.

Μετά από όλα αυτά τα που διαβάσατε δηλώστε συμμετοχή (άνδρες και γυναίκες), δεν θα σας κοστίσει τίποτα, όλοι οι ειδικοί πού θα λάβουν μέρος στην εκπομπή θα εργαστούν για εσάς αφιλοκερδώς δηλαδή θα είναι όλες οι παροχές των ειδικών δωρεάν.

Τα τηλέφωνα συμμετοχής είναι: 25335414 – 22100199

Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος DHSc