Μενού Κλείσιμο

Επιτεύγματα της Αντιφλεγμονώδους Διατροφής (Διατροφικής Ζώνης)

ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ
09/07/13 – ΡΙΚ 1
Ελίτα Μιχαϊλίδου – Π. Δρακόπουλος
Αναστασία Κουκιαδάκη – Ελένη Ελευθερίου 

Στην εκπομπή του ΡΙΚ <<Μαζί στο ΡΙΚ>> με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Ελίτα Μιχαϊλίδου μπορείτε να παρακολουθήσετε την μαρτυρία της κ. Ελένης Ελευθερίου όσον αφορά το πώς η Διατροφική Ζώνη ρύθμισε τα προβλήματα της υγείας της. Η κ Ε. Ελευθερίου ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι και είχε  Οστεοπόρωση, Υπέρταση, Πρησμένα πόδια, Ακράτεια, Άγχος, Κατάθλιψη, Δυσκοιλιότητα , Υπερλιπιδαιμία ,  Πονοκεφάλους , Ημικρανίες, Άσθμα, Σωματικούς πόνους, Υποθερμία, Αϋπνίες, Παλινδρόμηση, Δυσπεψία, Στομαχικούς πόνους και Καντιντίαση. Για όλες αυτές τις παθήσεις έπαιρνε 24 φάρμακα  την ημέρα. Με την Διατροφική  Ζώνη και την Ομοιοπαθητική που της εφάρμοσε ο κ.  Παναγιώτης Δρακόπουλος  η κ. Ελένη Ελευθερίου ξαναβρήκε την υγεία της και τώρα είναι σε Ευεξία.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Παγκύπριοι Κολυμβητικοί Αγώνες Βετεράνων 2011.  

Τα ρεκόρ της κ. Έρση Θωμά 71 ετών έπρεπε να γραφτούν στο βιβλίο Word Guinness Record γιατί στις 08/10/11 κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στην κολύμβηση, ένα στο ελεύθερο και ένα στο πρόσθιο. Η κ. Έρση είχε οστεοαρθρίτιδα, πρόβλημα χώνευσις (δυσπεψία) – πονοκέφαλους και ήθελε να Αύξηση την φυσική της κατάσταση. Με τη Διατροφική Ζώνη θεραπεύθηκε, αποκτώντας άριστη υγεία και έγινε σούπερ αθλήτρια.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Παγκύπριοι Κολυμβητικοί Αγώνες Βετεράνων 2012. 
Τα ρεκόρ της κ. Έρση Θωμά 80 ετών έπρεπε να γραφτούν στο βιβλίο Word Guinness Record γιατί από το 2011 έως το 2020 βγαίνει πρώτη στους κολυμβητικούς αγώνες βετεράνων. Η κ. Έρση είχε Οστεοαρθρίτιδα, πρόβλημα χώνευσις (δυσπεψία) – πονοκέφαλους και ήθελε να Αύξηση την φυσική της κατάσταση. Με τη Διατροφική Ζώνη θεραπεύτηκε, αποκτώντας άριστη υγεία και έγινε σούπερ αθλήτρια.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 2
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 2
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Η κ. Τούλα Πολυκανδριώτη είναι 58 ετών και άρχισε τη Διατροφική Ζώνης στις 02/11/2011. 

Η κ. Τ. Πολυκανδριώτη, ήταν διαβητική τύπου 2 και  έπαιρνε 2 glucophage 1000mg και 2 Janumet 50/1000 mg, η HbA1c ήταν 6,2, είχε  υπέρταση  και έπαιρνε kerlone 20 mg, είχε  Ουρικό οξύ και έπαιρνε allopurinol 30 mg, είχε χοληστερίνη  239 και έπαιρνε simvastatin 20 mg και ezetimibe 10 mg, η LDL της ήταν149, τα τριγλυκερίδια της ήταν 279, γ-GT ήταν 56 και  τέλος έπαιρνε  Σαλοσπίρ 100 mg. Στο σύνολο χρησιμοποιούσε καθημερινά 9 φάρμακα.Τώρα η γλυκόζη της είναι 95, η HbA1c της 5,4, η χοληστερίνη της 180, η LDL 92, δεν έχει ουρικό οξύ, η γ-GT είναι 32 και τέλος τα τριγλυκερίδια είναι 99. Από τα 9 φάρμακα που χρησιμοποιούσε δεν τα χρησιμοποιεί διότι της τα σταμάτησε η γιατρό της, η οποία της ανέφερε ότι με τόσο καλές βιοχημικές εξετάσεις δεν χρειάζεται κανένα φάρμακο. Η κ. Τούλα Πολυκανδιώτη ρυθμίστηκε, έχει άριστη υγεία και είναι στην Ευεξία.
Εσείς είστε στην ΕΥΕΞΙΑ;

Απο E-mail
Καλησπέρα σας Κ. Δρακόπουλε,

Νιώθω μεγάλη χαρά διότι μετά από τόσες συκοφαντίες (Ευαγγελάτος κλπ) συνεχίζετε να ενημερώνετε τον κόσμο για την διατροφική ζώνη που κατά την γνώμη μου αλλά και από προσωπική εμπειρία είναι η καλύτερη διατροφή που υπάρχει.
Πρέπει να σας πω ότι μετά την εκπομπή του Ευαγγελάτου αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα από φίλους και συγγενείς όμως τώρα νιώθω δικαιωμένος.
Ακολούθησα το παραπάνω πρόγραμμα για πολλά χρόνια και τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά.
Τον πρώτο 1,5 χρόνο έχασα 30+ κιλά, ξεπέρασα το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, το δέρμα μου έγινε λείο, καθαρό, χωρίς σπυράκια και στίγματα, κοιμόμουν και ξύπναγα χωρίς να νιώθω κούραση, και το κυριότερο, κατά την διάρκεια της ημέρας δεν ένιωθα κόπωση και υπνηλία.

Ευχαριστώ, και πιστεύω πως θα τα ξαναπούμε σύντομα
Σπύρος Χατζηγιάννης από Νίκαια