Μενού Κλείσιμο

Ο Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος DHSc στο ΡΙΚ 1 TV

ΡΙΚ – Κ. Ελίτα Μιχαϊλίδου – Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος DHSc
Α. Κουκιαδάκη – Ελένη Ελευθερίου

Στην εκπομπή του ΡΙΚ <<Μαζί στο ΡΙΚ>> με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Ελίτα Μιχαϊλίδου μπορείτε να παρακολουθήσετε την μαρτυρία της κ. Ελένης Ελευθερίου όσον αφορά το πώς η Μεσογεική Διατροφική Ζώνη ρύθμισε τα προβλήματα της υγείας της. Η κ Ε. Ελευθερίου ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι και είχε  Οστεοπόρωση, Υπέρταση, Πρησμένα πόδια, Ακράτεια, Άγχος, Κατάθλιψη, Δυσκοιλιότητα , Υπερλιπιδαιμία ,  Πονοκεφάλους , Ημικρανίες, Άσθμα, Σωματικούς πόνους, Υποθερμία, Αϋπνίες, Παλινδρόμηση, Δυσπεψία, Στομαχικούς πόνους και Καντιντίαση. Για όλες αυτές τις παθήσεις έπαιρνε 24 φάρμακα  την ημέρα. Με την Μεσογειακή Διατροφική  Ζώνη την Φυσικοπαθητική και την Ομοιοπαθητική που της εφάρμοσε ο Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος η κ. Ελένη Ελευθερίου ξαναβρήκε την υγεία της και τώρα είναι σε Ευεξία.
ΡΙΚ – Μαζί στο ΡΙΚ – Ε. Μιχαϊλίδου – Π. Δρακόπουλος DHSc
Ε. Γιακουμή – Α. Χαραλάμπους

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για τη παχυσαρκία και το Διαβήτη;
Πιστεύεται ότι σας σερβίρουν για τη παχυσαρκία και το Διαβήτη από τα μέσα ενημέρωσης οι <<ειδικοί>>;
Το βίντεο αυτό θα σας διαφωτίσει.
Η δημοσιογράφος κ. Ελίτα Μιχαϊλίδου στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή της  <Μαζί στο ΡΙΚ> είχε καλεσμένο τον Δρ. Παναγιώτη Δρακόπουλο και την Αναστασία Κουκιαδάκη (Κλινική Διαιτολόγο). Οι καλεσμένοι μίλησαν για τη Διατροφική Ζώνη και την θεραπεία της παχυσαρκίας και του Διαβήτη με την Διατροφική Ζώνη.
Επειδή ο κόσμος χόρτασε τις ανακρίβειες για την παχυσαρκία και το Διαβήτη από τους ειδικούς, η εκπομπή έδειξε πραγματικές μαρτυρίες, για παχύσαρκης και Διαβητικού οι οποίοι θεραπεύθηκαν με τη Διατροφική Ζώνη.
Στο βίντεο αυτό βίντεο η κ. Ελένη Γιακουμή από την Κύπρο αναφέρει πως όχι μόνο έχασε 87.5 κιλά αλλά θεράπευσε και το Διαβήτη της. Η κ. Ελένη Γιακουμη όταν ξεκίνησε τη Διατροφική Ζώνη είχε να περπατήσει 8  χρόνια τώρα περπατάει κανονικά, με τη Διατροφική Ζώνη θεράπευσε τις ασθένειες και τις σωματικές της δυσλειτουργίες.  Επίσης στο ίδιο βίντεο  ο κ. Ανδρέας από την Κύπρο αναφέρει πως όχι μόνο θεράπευσε τον Διαβήτη και την Υπέρταση του αλλά και διάφορα άλλα προβλήματα υγείας που είχε.
Θα ήθελα να ξέρω εάν υπάρχουν παρόμοιες πραγματικές μαρτυρίες για νοσογόνο παχυσαρκία και το Διαβήτη που θεραπεύθηκαν με τη διατροφή, για Ελλάδα ή Κύπρο; Εάν υπάρχουν περιμένω να μου τις στείλετε στο
e-mail: info@zone.com.gr

Απο τον Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος DHSc
Η δημοσιογράφος κ. Ελίτα Μιχαϊλίδου στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή της  <Μαζί στο ΡΙΚ> είχε καλεσμένο τον Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος και την Αναστασία Κουκιαδάκη (Κλινική Διαιτολόγο). Οι καλεσμένοι μίλησαν για τη Διατροφική Ζώνη και την θεραπεία της παχυσαρκίας με την εν λόγω διατροφή.
Επειδή ο κόσμος χόρτασε τις ανακρίβειες για την παχυσαρκία η εκπομπή έδειξε πραγματικές μαρτυρίες παχύσαρκων οι οποίοι με τη Διατροφική έχασαν απίστευτα κιλά. Ο κ. Αντώνη Χριστοδούλου 24 ετών έχασε 63 κιλά σε ένα χρόνο και η κ. Ελένη Γιακουμη 64 ετών έχασε 87.5 κιλά σε 3½ χρόνια . Η κ. Ελένη Γιακουμη όταν ξεκίνησε τη Διατροφική Ζώνη είχε να περπατήσει 8  χρόνια τώρα περπατάει κανονικά, με τη Διατροφική Ζώνη θεράπευσε τις ασθένειες και τις σωματικές της δυσλειτουργίες. Θα ήθελα να ξέρω εάν υπάρχουν παρόμοιες πραγματικές μαρτυρίες για νοσογόνο παχυσαρκία που θεραπεύθηκαν με τη διατροφή, για Ελλάδα ή Κύπρο; Εάν υπάρχουν περιμένω να μου τις στείλετε στο e-mail (info@zone.com.gr). 
Μαζί στο ΡΙΚ – Μέρος 1ο 
Μαζί στο ΡΙΚ – Μέρος 2ο
Μαζί στο ΡΙΚ- Ε. Μιχαϊλίδου – Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D.- Ε. Θωμα
Είναι ο δεύτερος χρόνος που η Κ. Έρση Θωμά κατακτάει χρυσά μετάλλια στην κολύμβηση. Στις 08/10/11 κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στην κολύμβηση, ένα στο ελεύθερο και ένα στο πρόσθιο, και στις 08/10/12 κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στην κολύμβηση, ένα στο ελεύθερο, ένα στο ύπιο και ένα στο πρόσθιο. Τα ρεκόρ της κ. Έρση Θωμά 72 ετών έπρεπε να γραφτούν στο βιβλίο Word Guinness Record. Η κ. Έρση είχε Οστεοαρθρίτιδα, Πρόβλημα χώνευσης (δυσπεψία), Πονοκέφαλους και ήθελε να Αύξηση την φυσική της κατάσταση. Με τη Διατροφική Ζώνη θεραπεύτηκε, αποκτώντας άριστη υγεία και έγινε σούπερ αθλήτρια.
Μαζί στο ΡΙΚ – Ε. Μιχαϊλίδου – Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D.– Χ. Πέτρου
Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη και Σκλύρηνση Κατά Πλάκας
 
Μαζί στο ΡΙΚ – Ε. Μιχαϊλίδου – Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D. – Σ. Κλοκώνη
Φλεγμονές και Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη