Μενού Κλείσιμο

Επιτυχίες της Διατροφικής Ζώνης

Οι Επιτυχίες της Διατροφικής Ζώνης

Η Ιστορία του Mike στη Διατροφική Ζώνη  

http://www.youtube.com/watch?v=-C2r8VZr7vY&feature=relmfu

Η Ιστορία του Jonh στη Διατροφική Ζώνη 
http://www.youtube.com/watch?v=-PDfxMDCieU&feature=relmfu 

Η Ιστορία της Διαβητικής τύπου 1 Michelle στη Διατροφική Ζώνη  
http://www.youtube.com/watch?v=qik6V8dkaaY&feature=relmfu

ΤΑ ΩΜΕΓΑ-3 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ (MAQUI)
ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
By George Visger

Το 1970 σε ηλικία 11 ετών άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο στο Pee Wee Pop Warner, σε κάποιο αγώνα την στιγμή που έκανα τάκλιν χτύπησα το κεφάλι μου με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις  μου και εισήχθη στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του 3ου έτους μου στο Pop Warner το 1972. Έπαιξα ενάντια στον αήττητο, σε εθνική κατάταξη A.A. Stagg High in Stockton,της Καλιφόρνια, και παρακολούθησα το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο με υποτροφία στο ποδοσφαίρου το 1976, όπου ειδικεύτηκα στη βιολογία και έπαιξα επίσης στο Orange Bowl το 1977. Για τρία χρόνια άρχισα σαν αμυντικός και επιλέχθηκα στον έκτο γύρο του 1980 NFL από τους New York Jets, παίζοντας τελικά σε δύο σεζόν με τους Σαν Φρανσίσκο 49ers. Κατά τη διάρκεια της σεζόν του 1981 στο  Super Bowl μου αναπτύχθηκε υδροκεφαλία από εγκεφαλική διάσειση και υποβλήθηκα στην πρώτη, από τις εννέα χειρουργικές επεμβάσεις VP έκτακτης ανάγκης για εγκεφαλική αναστόμωση (παράκαμψη).
Το 1982 ανέπτυξα επιληπτικές τάσεις μετά την τρίτη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο μου μέσα σε εννέα μήνες και είχα σπασμούς κάποιες φορές. Μετά από χειρουργικές επεμβάσεις και τις επιληπτικές κρίσεις στον εγκέφαλο, εκτός από σοβαρά προβλήματα αϋπνίας, άρχισα να έχω σοβαρά προβλήματα με τις γνωστικές ικανότητες μου, τη βραχυπρόθεσμη μνήμη, κακή κρίση και θέματα διαχείρισης θυμού.
Το 2009 πέρασα ένα τριήμερο νευρο-ψυχολογικής εξέτασης στη κλινική του Dr. Daniel Amen στο Newport Beach, της Καλιφόρνια, όπου σκόραρα 56 βαθμούς στο τεστ μικροσυνειδητότητας. Περιττό να πούμε ότι οι 100 βαθμοί είναι το φυσιολογικό, η βαθμολογία αυτή δείχνει σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Ο Dr. Amen, ο οποίος ερευνά τον εγκέφαλο με βάση τις διαταραχές, συνέστησε θεραπείες με υπερβαρικό οξυγόνο και μου συνέστησε την πρόσληψη του μοριακά αποσταγμένου Ωμέγα-3 (ιχθυελαίου). Έστειλα να διαβάσει τις εξετάσεις ο Dr Barry Sears, ο οποίος αφου διάβασε το ιστορικό μου με τους τραυματισμούς στο κεφάλι που απέκτησα από το NFL, άρχισε να μου στέλνει το εξαιρετικά μοριακό αποσταγμένο Ωμέγα-3 της Διατροφικής Ζώνης μαζί με το Maqui (πολυφενόλες), παρόλο που δεν με είχε συναντήσει ποτέ! Κάθε εβδομάδα ο Dr Sears με καλούσε για να ελέγξει την κατάστασή μου. Μετά από δύο εβδομάδες, όπου έπαιρνα 8 γρ. ωμέγα -3 την ημέρα δεν είχα παρατηρήσει κάποια σημαντική βελτίωση, οπότε ο Δρ Sears μου είπε να το αυξήσουμε στα 12-14γρ την ημέρα. Το έκανα και μέσα σε μερικές ημέρες παρατήρησα ότι είχα αρχίσει να θυμάμαι πράγματα στο καθημερινό πρόγραμμά μου, και ο ύπνος μου να καλυτερεύει. Πριν από αυτό, αν δεν τα είχα γράψει, δεν θυμόμουν τίποτα.
Συνέχισα το μοριακό αποσταγμένο Ωμέγα-3 της Διατροφικής Ζώνης μαζί με το Maqui (πολυφενόλες) και τις θεραπείες υπερβαρικού οξυγόνου (HBOT) και επανεξετάστηκα στην κλινική του Dr. Amen τρεις μήνες αργότερα. Τα αποτελέσματα των τεστ μου άρχισαν να βελτιώνονται, όπως βελτιώθηκε και ο ύπνος μου και τα θέματα θυμού μου. Συνέχισα τις θεραπείες, και μετά από 14 μήνες το σκορ της μνήμης μου βελτιώθηκε στους 80 βαθμούς, ο θυμός μου και τα θέματα διαχείρισης ήταν υπό πλήρη έλεγχο. Τα προβλήματα ύπνου έχουν βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, αλλά είναι ακόμα ένα ζήτημα για μένα.
Τώρα για πρώτη φορά μέσα σε 20 χρόνια, μπορώ να ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον. Χωρίς την υποστήριξη του Δρ Sears και της Διατροφικής Ζώνης, πιστεύω ότι το μέλλον μου θα ήταν πολύ μίζερο. Έξι πρώην παίκτες NFL έχουν αυτοκτονήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και όλοι είχαν διαγνωστεί με Χρόνια Τραυματική Εγκεφαλοπάθεια, μια εκφυλιστική νόσος του εγκεφάλου που προκαλείται από επαναλαμβανόμενα κτυπήματα στο κεφάλι. Χάνονται επίσης κατά μέσο όρο 4,5 βετεράνοι ανά ημέρα από αυτοκτονίες, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν υποστεί επίσης τραύματα στο κεφάλι. Το σούπερ μοριακά αποσταγμένο Ωμέγα-3 της Διατροφικής Ζώνης μαζί με το Maqui (πολυφενόλες) έχουν αποδειχθεί ότι είναι ότι για την επισκευή των φλεγμονών στους  νευρώνες. Αυτό βοηθά τα άτομα που πάσχουν από τραύματα στο κεφάλι για να λαμβάνουν πιο σωστές, μελετημένες αποφάσεις.
Το Ωμέγα-3 (ιχθυέλαιο) και οι πολυφενόλες Maqui κάνουν την τεράστια διαφορά στην Ζωή μας.

George Visger είναι:
Βιολόγος για Άγρια Ζωή/Φύση/ Σύμβουλος TBI
Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Visger
Σύμβουλος για Τραυματισμούς Εγκεφάλου
http://www.georgevisger.com/blog/

Για αναζήτηση του άρθρου:
http://www.zonediet.com/0/zonediet/omegarx-and-seahealth-make-a-world-of-difference?utm_source=GetResponse360&utm_medium=email&utm_content=zone-logo&utm_campaign=mar13-newsletter

Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος DHSc