Μενού Κλείσιμο

Η ομάδα του Make Over με τον Δρ. Π. Δρακόπουλο DHSc

Η ομάδα του Make Over (2013) επισκέφθηκε τον Δρ. Παναγιώτη Δρακόπουλο DHSc, ο οποίος έφτιαξε το ‘προφίλ’ της κάθε διαγωνιζόμενης, σύμφωνα με το οποίο θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους. Στη συνέχεια συνέταξε εξατομικευμένα προγράμματα Αντιφλεγμονώδους Διατροφής, ανάλογα με το βάρος, τις συνήθειες, τον τρόπο ζωής, αλλά και τα κιλά που πρέπει να χάσει η κάθε μια. Όσον αφορά στο στόχο που θα θέσει για την κάθε διαγωνιζόμενη, δηλαδή πόσα κιλά πρέπει να χάσει, αλλά και για το πώς θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος, ο Δρ. Π. Δρακόπουλος θα τα αποκαλύψει στην δεύτερη συνάντησή του με τις διαγωνιζόμενες.

Οι φιναλίστ του Make Over πριν και μετά
22/10/2013

Οι τρεις φιναλίστ του Make Over, Άντρεα Σωτηρίου, Μαρία Δημητρίου και Μαρία Σκάρου, φωτογραφήθηκαν με την υπεύθυνη του προγράμματος, Νόνη Κυπριανού, μερικές μόνο βδομάδες πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Παράλληλα, ο Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος είναι υπεύθυνος για την Αντιγήρανση της ομάδας και παρουσιάζει τα τελικά τους αποτελέσματα.

Αυτή είναι η νικήτρια του «Make Over»
28/10/2013

Το πρόγραμμα «Make Over» του elita.com.cy για την ολική εξωτερική αλλά και εσωτερική αλλαγή 5 γυναικών έφτασε στο τέλος του. Η κοπέλα που κατάφερε να αναδειχτεί νικήτρια του Make Over, δείχνοντας τη μεγαλύτερη αφοσίωση στον πρόγραμμα και σημειώνοντας τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνισή της είναι η Μαρία Σκάρου.

Η Μαρία κατάφερε να χάσει 22 κιλά και να μειώσει το ποσοστό του σωματικού της λίπους από 56% σε 38%.
Ας θυμηθούμε τι μας είπε η Μαρία όταν την πρωτογνωρίσαμε:

«Είμαι διαζευγμένη εδώ και 12 χρόνια και μητέρα τριών κοριτσιών, τα οποία δεν έχουν καμία επαφή με τον πατέρα τους. Προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να τις μεγαλώσω… Έχασα τη δουλειά μου και με τα δεδομένα της εποχής, είναι πολύ δύσκολο να βρω κάτι άλλο, ειδικά με αυτά τα επιπλέον κιλά που έχω. Η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή του κάθε ανθρώπου. Πιστεύω πως το make over θα με βοηθήσει να βρω εργασία, έτσι ώστε να μπορέσω να συνεχίσω το έργο της μητέρας και του πατέρα που μου ανέθεσε ο Θεός. Ελπίζω αυτή τη φορά να φανώ τυχερή.»