Η Επιστημονική Ιστοσελίδα της Αντιφλεγμονώδους Διατροφής.
Δεν μπορείς να αλλάξεις τα γονίδιά σου, αλλά μπορείς να αλλάξεις την έκφρασή τους.
Dr. Barry  Sears Ph.D.

Επιτεύγματα της Διατροφικής Ζώνης

Εδώ θα παρουσιάζω τα επιτεύγματα της Διατροφικής Ζώνης 

Απίστευτες Ιστορίες 

Αυτό είναι ένα e-mail που μου έστειλε ο κ. Μ. M. για να εκφράσει τις ευχαριστίες του σ’ εμένα και στη Διατροφική Ζώνη, δεν έχω προσθέσει ή αφαιρέση τίποτα από τα γραφόμενά του απολαύστε το.

ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ Κ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ! ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΜΑΡΙΟΣ ΕΙΜΑΙ 23 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 1 (ΝΕΑΝΙΚΟ). ΑΠ’ ΤΑ 14 ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ.
ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ, ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ!!
ΣΤΑ 18 ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ 136 ΚΙΛΑ…ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 93.5 ΕΙΜΑΙ Ο ΔΕΞΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΥΤΌΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΜΑΓΙΟ  ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΤΣΙ, ΠΟΥ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 1, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ.
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ «ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ»;
ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ, ΤΑ ΩΜΕΓΑ-3 ΜΟΥ  ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ EMAIL ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΝΥΣΤΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΜΟΡΦΑ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ
ΜΑΡΙΟΣ  M.