Η Επιστημονική Ιστοσελίδα της Αντιγήρανσης και Αντιφλεγμονώδους Διατροφής. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα γονίδιά σου, μπορείς όμως να αλλάξεις την έκφρασή τους.                       

Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D.

Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D.

%cf%80-%ce%b4%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82

Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D.

Είμαι ο Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D., Διδάκτωρ στην Νεο-Ιπποκρατική σχολή Κύπρου, Υπεύθυνος για την επιστημονική Αντιφλεγμονώδη Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη στην Ελλάδα και Κύπρο (Anti-Inflammatory Mediterranean Zone Diet), Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής (Dietary Specialist), Ομοιοπαθητικός (Homoeopath), Διατροφολόγος Θεραπευτής Αντιφλεγμονώδους Διατροφής (Natural Nutrition Therapist), Δρ. Φυσιοπαθητικής (Doctor of Naturopathic Medicine) και Γεροντολόγος Αντιγήρανσης (Health Science in Gerontology and Anti-Aging).

Το 2000 έφερα την Αντιφλεγμονώδη Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη στην Ελλάδα και το 2007 στην Κύπρο.

To 2002 μετά από εξετάσεις απέκτησα το πτυχίο του Ειδικού Μεσογειακής Διατροφικής Ζώνης (Mediterranean Zone Diet Specialist) απο το I.R.F..

Το 2005 μετά από εξετάσεις απέκτησα το πτυχίο του Ειδικού σε Φλεγμονώδη Θέματα Υγείας (Specialist on Infammatory Heath Problems) απο το I.R.F..

Στις 21/02/12 μετά από κρατικές πανελλήνιες εξετάσεις απέκτησα το πτυχίο του Ειδικού Εφαρμογών Διαιτητικής (Dietary Specialist) από το ΕΟΠΠΕΠ.

Στις 30/06/13 μετά από τριετή παρακολούθηση μαθημάτων και κατόπιν εξετάσεων απέκτησα το πτυχίο του Ομοιοπαθητικού (Homoeopath) από το N.H.S..

Στις 16/04/16 μετά από τετραετή παρακολούθηση μαθημάτων και κατόπιν εξετάσεων απέκτησα το πτυχίο του Διατροφολόγου Θεραπευτή Αντιφλεγμονώδους Διατροφής (Natural Nutrition Therapist) από το W.U..

Στις 16/04/16 επίσης μετά από τετραετή παρακολούθηση μαθημάτων και κατόπιν εξετάσεων απέκτησα το πτυχίο του Δρ. Φυσιοπαθητικής N.D. (Doctor of Naturopathic Medicine) από το W.U..

Το 2017 ο Δρ. Ανδρέας Νικολάου Ph.D., N.D., ιδρυτής και διευθυντής της Νέο-Ιπποκρατικής σχολής Εναλλακτικών Θεραπευτών Κύπρου ο οποίος είναι και Ακαδημαϊκός Καθηγητής  στο The University of America, μου  απένειμε το Υψηλότερο Επιστημονικό Πτυχίο (Higher Professional Diploma) του Naturopathy Practice.

Το 2017 έγινα διδάκτωρ στην Νεο-Ιπποκρατική Σχολή Φυσιοπαθητικών Μεθόδων Θεραπείας Ασθενειών (οξέων και χρόνιων) με έδρα την Κύπρο. Η Νεο-Ιπποκρατική σχολή είναι σε συνεργασία με το CNM (College of Naturopathic Medicine) με έδρα την Αγγλία και με το UA (The University of America) το οποίο αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ.

Στις 10/12/2018 έγινα μέλος στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Διατροφολόγων (ΠαΣΔ).

Στις 02/06/2019 απέκτησα τελικά το πολυπόθητο πτυχίο στην Επιστήμη Υγείας της  Γεροντολογίας και Αντιγήρανσης (Health Sciense in Gerontology and Anti-Aging) από το The University of America (UA).

CNA_G04 

Μέλος Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοπαθητικών

%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b1-%cf%86%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%bf%cf%82
Μέλος Παγκόσμιου Ομοσπονδίας Φυσικοπαθητικών
(World Naturopathic Federation)
http://worldnaturopathicfederation.org/
http://worldnaturopathicfederation.org/full-members-the-only-voting-members/
Greece: Panhellenic Naturopathic Association

Ιδρυτής και Υπεύθυνος Μεσογειακής Διατροφικής Ζώνης Ελλάδας και Κύπρου

%ce%bc%ce%b4%ce%b6-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b1-%ce%bd%cf%84%cf%8c%cf%81%ce%bf%ce%b8%cf%85

Μέλος Παγκύπριου Συνδέσμου Φυσιοπαθητικής 
(Pancyprian Association of Naturopathy)

%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b1-3-001
Μέλος Παγκόσμιου Ομοσπονδίας Φυσικοπαθητικών
(World Naturopathic Federation)
http://worldnaturopathicfederation.org/
http://worldnaturopathicfederation.org/full-members/
Cyprus: Pancyprian Association of Naturopathic Therapeutics
logownf_logo-300x253