Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D.

Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D.

Είμαι ο Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D., Διδάκτωρ στην Νεο-Ιπποκρατική σχολή Κύπρου, Υπεύθυνος για την επιστημονική Αντιφλεγμονώδη Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη στην Ελλάδα και Κύπρο (Anti-Inflammatory Mediterranean Zone Diet), Ομοιοπαθητικός (Homoeopath), Διατροφολόγος Θεραπευτής Αντιφλεγμονώδους Διατροφής (Natural Nutrition Therapist), Δρ. Φυσιοπαθητικής N.D. (Doctor of Naturopathic Medicine) και Γεροντολόγος Αντιγήρανσης BHS (Bachelor of Health Science in Gerontology  and Anti-Aging).
Το 2000 έφερα τη Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη στην Ελλάδα και το 2007 στην Κύπρο.

To 2002 μετά απο εξετάσεις απέκτησα το πτυχίο του Ειδικού Μεσογειακής Διατροφικής Ζώνης (Mediterranean Zone Diet Specialist) απο το I.R.F..

Το 2005 μετά απο εξετάσεις απέκτησα το πτυχίο του Ειδικού σε Φλεγμονώδη Θέματα Υγείας (Specialist on Infammatory Heath Problems) απο το I.R.F..

Το 2013 μετά από τριετή παρακολούθηση μαθημάτων και κατόπιν εξετάσεων απέκτησα το πτυχίο του Ομοιοπαθητικού (Homoeopath) από το NHS.

Το 2016 μετά από τετραετή παρακολούθηση μαθημάτων και κατόπιν εξετάσεων απέκτησα το πτυχίο του Διατροφολόγου Θεραπευτή Αντιφλεγμονώδους Διατροφής (Natural Nutrition Therapist) από το W.U..

Το 2016 επίσης μετά από τετραετή φοίτηση και κατόπιν εξετάσεων απέκτησα το πτυχίο του Δρ. Φυσιοπαθητικής N.D. (Doctor of Naturopathic Medicine) από το W.U..

Τον Ιούνιο του 2019 μετά από τετραετή φοίτηση και κατόπιν εξετάσεων απέκτησα το Πτυχίο του Γεροντολόγου Αντιγήρανσης BHS (Bachelor of Health Science in Gerontology and Anti- Aging) από το UA.

Το 2017 ο Δρ. Ανδρέας Νικολάου Ph.D., N.D., ιδρυτής και διευθυντής της Νέο-Ιπποκρατικής σχολής Εναλλακτικών Θεραπευτών Κύπρου ο οποίος είναι και Ακαδημαϊκός Καθηγητής  στο University of America, μου  απένειμε το Υψηλότερο Επιστημονικό Πτυχίο (Higher Professional Diploma) του Naturopathy Practice.

Το 2017 έγινα διδάκτωρ στην Νεο-Ιπποκρατική Σχολή Φυσιοπαθητικών Μεθόδων Θεραπείας Ασθενειών (οξέων και χρόνιων) με έδρα την Κύπρο. Η Νεο-Ιπποκρατική σχολή είναι σε συνεργασία με το CNM (College of Naturopathic Medicine) με έδρα την Αγγλία και με το AU (The University of America) το οποίο αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ.

Στις 10/12/2018 έγινα μέλος στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Διατροφολόγων (ΠαΣΔ).

Μέλος Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοπαθητικών

Μέλος Παγκόσμιου Ομοσπονδίας Φυσικοπαθητικών
(World Naturopathic Federation)
http://worldnaturopathicfederation.org/
http://worldnaturopathicfederation.org/full-members-the-only-voting-members/
Greece:

http://naturopathy.com.cy/en/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

Ιδρυτής και Υπεύθυνος Μεσογειακής Διατροφικής Ζώνης Ελλάδας και Κύπρου

Μέλος Κυπριακού Συνδέσμου Ολιστικής Θεραπευτικής 
(Cyprys Association of Alternative Therapists)

Μέλος Κυπριακού Συνδέσμου Φυσιοπαθητικής 
(Cyprus Naturopathic Association)

Μέλος Παγκόσμιου Ομοσπονδίας Φυσικοπαθητικών
(World Naturopathic Federation)
http://worldnaturopathicfederation.org/
http://worldnaturopathicfederation.org/full-members/
Cyprus: Pancyprian Association of Naturopathic Therapeutics