Η Επιστημονική Ιστοσελίδα της Αντιφλεγμονώδους Διατροφής. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα γονίδιά σου, μπορείς όμως να αλλάξεις την έκφρασή τους.                       

Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D.

Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D. – Η Απάντηση μου στα Ellinika Hoaxes

Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D. –  Η Απάντηση μου στα Ellinika Hoaxes

Προσοχή στα Hoaxes από τα Ellinika Hoaxes.

Αυτή η δημοσίευση μόλις τώρα έπεσε στην αντίληψη μου και έπρεπε να την αναρτήσω για να καταλάβετε τι συμβαίνει  με τα Ellinika Hoaxes. Τα Ellinika Hoaxes ας μαζέψουν πρώτα αυτά που γράφουν γι” αυτούς και μετά να δυσφημούν την Φυσιοπαθητική, Ομοιοπαθητική, Διατροφοπαθητική και άλλες Εναλλακτικές Θεραπείες γιατί είναι ανενημέρωτοι ως προς αυτές τις επιστήμες.

Στην τελευταία παράγραφο της δημοσίευσης αναφέρει:

Γιατί τόση βιασύνη πολλές φορές να βγάλουν ψευδή μια είδηση που είναι 100% αληθινή; Εξόφθαλμα αληθινή; Τι συμβαίνει; Πως ακριβώς χρηματοδοτείται μια σελίδα με 6 άτομα προσωπικό;
Το πρόβλημα φυσικά είναι ότι οι αδαείς χρήστες χρησιμοποιούν αυτή τη σελίδα ως σελίδα αναφοράς. Άνθρωποι που δεν έχουν την κριτική ικανότητα να καταλάβουν μόνοι τους τι είναι αληθές και ψευδές και το θέλουν σερβιρισμένο στο πιάτο. Άνθρωποι θύματα τέτοιων σελίδων.
Ερευνούν για σένα τα “ellinikahoaxes.gr”. Εσύ είσαι ανίκανος.
Ψάξτε το λίγο και προσοχή στα Hoaxes.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/11/hoaxes-ellinika-hoaxes.html

Ellinika Hoaxes
Το Αφιερώνω στα Ellinika Hoaxes και κυρίως στον Θάνο Σιτίστα Επαχτίτη ο οποίος είναι Διαχειριστής Αρθρογράφος ερευνητής
Τα έχουν βάλει με τους Φυσιοπαθητικούς, Ομοιοπαθητικούς, Διατροφοπαθητικούς  και Εναλλακτικούς Θεραπευτές.
Με ποια επιστημονική κατάρτιση έχει άποψη για τους Φυσιοπαθητικούς, Ομοιοπαθητικούς  και Εναλλακτικούς Θεραπευτές, απαντώ εγώ για αυτόν με καμία.

Θάνος Επαχτίτης

Από τότε που δημιουργήθηκε η Ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes, εσύ έχεις βάλει σε τάξη το διαδίκτυο. Εάν κρίνω από τα Ψέματα που έγραψες για εμένα και προσπάθησες να με δυσφημίσεις χωρίς να έχεις κανένα επιστημονικό υπόβαθρο επί του θέματος τότε σκέπτομαι ότι και για τα υπόλοιπα που γράφεις εάν υπάρχει αλήθεια. Τα έχεις βάλει με τις εναλλακτικές θεραπείες. Ξαναρωτάω πάλι με ποιο επιστημονικό υπόβαθρο τις κρίνεις, η απάντηση είναι με κανένα.
Έψαξα στο διαδίκτυο να βρω το βιογραφικό σου αλλά δεν υπάρχεις πουθενά, αναρωτιέμαι λοιπόν ΓΙΑΤΙ; Γιατί φοβάσαι να παρουσιάσεις το βιογραφικό σου; Αυτό συμβαίνει σε ανθρώπους που φοβούνται τις συνέπειες για αυτά που γράφουν. Ο κόσμος ξέρει ότι δεν υπάρχεις πουθενά; Πόσο κορόιδα είναι αυτοί που σε διαβάζουν και νομίζουν ότι είσαι σπουδαίος. Ακόμα περιμένω να μου στείλεις το βιογραφικό σου άλλα εσύ είσαι άφαντος.
Συγνώμη, όταν σε Ζόρισα στο Facebook μου είπες: Θανος Σ. Επαχτιτης -Panagiotis Drakopoulos. Εγώ είμαι τορναδορος και τα σαβ/κα σαλεπιτζής. Παιζει κάποιο ρόλο το επάγγελμα? (από Ελληνικά σκίζουμε)
Επιχτίτης

Πριν ακόμη ασχοληθώ μαζί σου για αυτά που έχεις γράψει για εμένα ας δούμε πρώτα τι αναφέρει σε ρεπορτάζ η κ. Παναγιώτα Βασιλοπούλου Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου για εσένα με τίτλο:
XOAXES – Τι είναι;

Όπως αναφέρει η κ. Βασιλοπούλου υπάρχει ηλεκτρονικό έγκλημα στην Ελλάδα να κρίνει τους Έλληνες πολίτες και το οποίο κάνει άριστη δουλειά.

https://www.youtube.com/watch?v=1xpnNsjm7Ho

Συνεχίζοντας εγώ: Γιατί θέλεις να αντικαταστήσεις το ηλεκτρονικό έγκλημα το οποίο είναι το κατ” εξοχήν αρμόδιο κρατικό όργανο;  Εσένα τι σε ενδιαφέρει ποιος εκφράζει και τι. Είσαι κράτος ή παριστάνεις το κράτος; Διαβάζοντας τα σχόλια σου, δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι μαζί μου. Πως εσύ και ο Μανωλαράκης μπορείτε να με κρίνετε; Με ποια επιστημονική γνώση;  Με καμία.

Ογκολόγος Σαββούλα Μάλλιου Κριάρα

Για εσένα γράφει η Ογκολόγος Δρ. Σαββούλα Μάλλιου Κριάρα
Με τις δικές μου προσπάθειες και τη δική μου έρευνα, απευθυνόμενη στις δημόσιες αρχές, απεδείχθη ότι το όνομα του καταγγέλοντος ΘΑΝΟΣ ΕΠΑΧΤΙΤΗΣ δεν ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο και με το όνομα αυτό δεν υπάρχει πρόσωπο που να είναι μέλος της ενώσεως δημοσιογράφων, τουναντίον ένα άγνωστο πρόσωπο, που εμφανίζεται, σαν αρθρογράφος ερευνητής, με το ψευδώνυμο ΘΑΝΟΣ ΕΠΑΧΤΙΤΗΣ, αποκρύπτει την πραγματική του ταυτότητα, ώστε να αποφεύγει τις συνέπειες των αστικών και ποινικών κυρώσεων, για προσβλητικά άρθρα που διαχέει στο διαδίκτυο.
Η Δρ Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά αναφέρει ότι είσαι στρατιωτικός ιατρός (Θάνος Επαχτίτης). Εγώ συμπληρώνω, τώρα εξηγούνται όλα γιατί τόσο μίσος για τους Φυσιοπαθητικούς, Ομοιοπαθητικούς και Εναλλακτικούς θεραπευτές.
https://www.timesnews.gr/dr-savvoula-malliou-kriara-o-karkinos-den-therapevete-chimiotherapies/

Μανώλης Μανωλαράκης

Εσύ είσαι αρθρογράφος μίας ιστοσελίδας (με ανύπαρκτη επιστημονική γνώση), και εάν είσαι στρατιωτικός γιατρός τότε είσαι άσχετος από Φυσιοπαθητική, Ομοιοπαθητική και εναλλακτική ιατρική και ο Μανωλαράκης είναι διαιτολόγος. Πως μπορεί ένας διαιτολόγος να κρίνει ένα Δρ. Φυσιοπαθητικης ND και Ομοιοπαθητικό εναλλακτικής ιατρικής. Ο Μανωλαράκης αναφέρει: Υπάρχουν πληθώρα από καταγγελίες σε βάρος του αλλά και αναφορές για τη παράνομη δραστηριότητά του. Εάν αυτό είναι  αλήθεια γιατί εγώ διατηρώ το ίδιο γραφείο στην Αθήνα χωρίς να με έχει ενοχλήσει κανένας (γραφείο Δρ. Φυσιοπαθητικού N.D. και Ομοιοπαθητικού);
Ο Μανωλαράκης όλα αυτά τα γράφει για να δημιουργήσει εντυπώσεις,  αλλά είναι κρίμα οι εντυπώσεις του να βασίζονται σε ψευδή γεγονότα. Όσο για την Κύπρο πάλι ψεύδεται, διότι στην Κύπρο είμαι μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Φυσιοπαθητικών. Ο σύλλογος διαιτολόγων Κύπρου δεν έχει καμία δικαιοδοσία στον  Κυπριακό Σύνδεσμο Φυσιοπαθητικών, αφού οι Φυσιοπαθητικοί  ασχολούνται με ασθένειες και οι διαιτολόγοι με δίαιτες. Στην Κύπρο διατηρώ δύο γραφεία, ένα στη Λεμεσό και ένα στη Λευκωσία. Η τελευταία είδηση από την Κύπρο είναι ότι, με δικαστική απόφαση τον Οκτώβριο του 2018 ο Διαιτολόγος και ο Διατροφολόγος είναι ξεχωριστά επαγγέλματα.
Εγώ είμαι επίσης και στο Σύλλογο Διατροφολόγων, ο οποίος ανήκει στην Νεο Ιπποκρατική σχολή της Κύπρου όπου εκεί είμαι Καθηγητής.
Σύντομα θα γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα όπως και σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Διαιτολόγος και ο Διατροφολόγος είναι ξεχωριστά επαγγέλματα, φυσικά εγώ θα ανακινήσω την διαδικασία

https://www.facebook.com/nitsaelenikiliari/posts/502189380296434
http://naturopathy.com.cy/%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%83/

Ο Μανωλαράκης είναι στο σύλλογο διαιτολόγων και εγώ στο Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσιοπαθητικών, ας κοιτάξει λοιπόν τις δίαιτες του και ας αφήσει τους Φυσιοπαθητικούς να συνταγογραφούν τις θεραπείες για τους ασθενείς τους.
Γράφεις για τον Μανωλαράκη ότι ανακάλυψε την δράση μου (πάλι ψεύδεσαι). Που ήταν ο Μανωλαράκης όταν εγώ έβγαινα στις εκπομπές της δημοσιογράφου κ. Άννας Δρούζα (υπάρχουν βίντεο για αυτές τις εκπομπές) και ήμουν αντιμέτωπος με τον πρόεδρο των διαιτολόγων Χάρη Γεωργακάκη από το 2003 έως το 2004 ή 2005; Ο Μανωλαράκης ήταν στην εκπομπή του Ευαγγελάτου και καθόταν δίπλα μου. Τότε εγώ του είπα δυνατά μπροστά σε όλους, εσύ μιλάς για διατροφή, είσαι διαιτολόγος-διατροφολόγος και είσαι παχύσαρκος, πως γίνεται αυτό. Από τότε έγινε εχθρός μου γιατί του είπα την αλήθεια, δεν γίνεται πτυχιούχος διατροφολόγος-διαιτολόγος να είναι παχύσαρκος. Φυσικά για τώρα δεν γνωρίζω εάν είναι παχύσαρκος ή αδύνατος, έχω να τον δω από τότε.
Εάν νομίζει ο Μανωλαράκης ότι γνωρίζει για την νόσο της παχυσαρκίας, και όχι μόνο, περισσότερα από εμένα, τότε τον προκαλώ σε οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή θέλει εκείνος να εμφανιστούμε μαζί σε αντιπαράθεση, τότε θα δούμε ποιος τελικά κατέχει το θέμα.
Εγώ είμαι Φυσιοπαθητικός, Ομοιοπαθητικός και συνταγογραφώ ομοιοπαθητικά φάρμακα τα οποία οι ασθενείς προμηθεύονται από τα φαρμακεία όχι διαιτολόγος για δίαιτες όπως εκείνος (η οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη σελίδα 18, αναφέρει ότι τα Ομοιοπαθητικά είναι φάρμακα).
http://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/IDAN/2015/554174/EPRS_IDA%282015%29554174_EN.pdf

Οι συμβουλές που θα δώσω στους ασθενείς μου μόνο εγώ θα κρίνω ποιες είναι οι πρέπουσες για εκείνους. Εγώ είμαι μέλος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσιοπαθητικών και στο Κυπριακό Σύνδεσμο Φυσιοπαθητικών.

Θάνος Επαχτίτης

Είμαι πολύ τυχερός γιατί δεν έγραψες ότι τα πτυχία μου δεν είναι νόμιμα, έγραψες όμως ότι είναι άνευ αξίας. Αν τα θεωρείς «άνευ αξίας» μπορείς να εκφράσεις τα παράπονά σου στο CNM – COLLEGE OF NATUROPATHIC MEDICINE που έχει την έδρα του στην Αγγλία και απονέμει πτυχία Doctor of Naturopathic Medicine στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι μόνο. Πρέπει να τους στείλεις ένα email ή να τους γράψεις ένα γράμμα και να τους πεις πόσο τσαρλατάνοι είναι αφού δίνουν πτυχία άνευ αξίας. Σε κάθε κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχουν σχολές Φυσιοπαθητικών και Ομοιοπαθητικών μου απονέμουν νόμιμα πτυχία (αλλά αυτό έπρεπε να το ξέρεις ανενημέρωτε συκοφάντη).

https://www.naturopathy-uk.com/

Εγώ έχω πτυχίο Δρ. Φυσιοπαθητικής N.D. (Doctor of Naturopathic Medicine), πτυχίο Ομοιοπαθητικού (Homoeopath) και πτυχίο Διατροφοπαθητικού (Natural Nutrition Therapist).
Αναφέρεις ότι αυτοαποκαλούμαι Δρ. Φυσιοπαθητικής, το αναφέρεις πολύ σωστά γιατί είμαι Δρ. Φυσιοπαθητικής N.D.
Έβαλες το βίντεο με τον Ευαγγελάτο που υπάρχει στο youtube. Αναφέρω συνέχεια ότι είσαι ανενημέρωτος επί του θέματος των εναλλακτικών θεραπειών. Αυτό το βίντεο ήταν το 2007, αλλά αυτό το βίντεο ήταν και είναι υπέρ μου γι΄αυτό σε ευχαριστώ που το έβαλες. Όπως θα δεις 10 γιατροί και 10 διαιτολόγοι προσπάθησαν να με διαλύσουν αλλά τους διέλυα εγώ. Ο Ευαγγελάτος όλο με σταμάταγε και δεν με άφηνε να μιλήσω γιατί ήξερε τι θα πάθαιναν οι επιστήμονες που ήταν στην εκπομπή. Την επόμενη ημέρα όταν πήγα στο γραφείο μου κατάλαβα πόσο κακό μου έκανε αυτή η εκπομπή. Το γραφείο μου ήταν γεμάτο ασθενείς που κατάλαβαν τις γνώσεις μου επάνω στην εναλλακτική θεραπευτική. Εσύ αυτή την εκπομπή την έβαλες για δυσφήμηση αλλά σε ευχαριστώ για την διαφήμιση που μου έκανες γιατί όποιος δει την εκπομπή την άλλη μέρα θα μου τηλεφωνήσει για ραντεβού.

Dr. David H. Gorski

Όσον αφορά την Φυσιοπαθητική εκτός από το κολέγια στην Ευρωπαϊκή Ένωση που δίνουν πτυχία Δρ. Φυσιοπαθητικής υπάρχει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοπαθητικών, ο οποίος μόνο αυτός μπορεί να κρίνει τα πτυχία των Φυσιοπαθητικών στην Ελλάδα. Πρέπει και σε αυτούς να στείλεις ένα email και να τους αναφέρεις ότι είναι τσαρλατάνοι, διότι σύμφωνα με αυτά που αναφέρει ο Αμερικανός ογκολόγος Ντέιβιντ Γκόρσκι, δημιουργός του Science Based Medicine πρέπει να κλείσουν το σύλλογο: «Η φυσικοπαθητική είναι ένα συνονθύλευμα τσαρλατανισμού. Είτε πρόκειται για ομοιοπαθητική, παραδοσιακή κινεζική ιατρική, Αγιουρβέδα, εφαρμοσμένη κινησιολογία, ανθρωποσοφική ιατρική, ρεφλεξολογία, κρανιοϊερη θεραπεία, τεχνική Bowen και σχεδόν κάθε άλλη μορφή μη επιστημονικής ή προεπιστημονικής ιατρικής που μπορείτε να φανταστείτε, η φυσικοπαθητική είτε τις υιοθετεί είτε τις ανέχεται.»
Όσον αφορά για αυτά που είπε ο Ντειβιντ Γκόρσκι δημιουργός του Science Based Medicine για την Φυσιοπαθητική είναι άνευ σημασίας γιατί όποιος διαβάσει τις ιστοσελίδες θα καταλάβει ότι  είναι επιστήμων άνευ σημασίας, τι λυπηρό, εσύ βασίστηκες επάνω του για δυσφήμισης την Φυσιοπαθητική. Ενημερώσου λίγο πριν αναρτήσεις τα σχόλια του Dr. David H. Gorski, M.D., Ph.D.. Ας μαζέψει πρώτα αυτά που του προσάπτουν και μετά να ασχοληθεί με τη Φυσιοπαθητική και την Ομοιοπαθητική.
http://unmaskingorac.blogspot.com/
http://www.ageofautism.com/2010/06/david-gorskis-financial-pharma-ties-what-he-didnt-tell-you.html
http://www.truthwiki.org/orac-david-h-gorski/

Συνεχίζοντας για τον  Dr. David H. Gorski, θα διαβάσεις ότι έχει πολλά προβλήματα στην Αμερική, και όμως χωρίς να τον ξέρεις τον έβαλες να στην ιστοσελίδα σου σαν κριτή της Φυσιοπαθητικής και Ομοιοπαθητικής. Δεν θα το σχολιάσω άλλο, γιατί η Φυσιοπαθητική και η Ομοιοπαθητική είναι επιστήμες που υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη και πολύς κόσμος τις προτιμάει για θεραπεία. Το τι αναφέρει ο κάθε ανενημέρωτος άσχετος επιστήμων για αυτές τις επιστήμες είναι άνευ ουσίας. Πρόσφατα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοπαθητικών αναγνωρίστηκε από τον Παγκόσμιο Σύλλογο Φυσιοπαθητικών.
http://worldnaturopathicfederation.org/
http://worldnaturopathicfederation.org/full-members-the-only-voting-members/

Για τον Dr. David H. Gorski, M.D., Ph.D., διαβάστε τις ιστοσελίδες που παραθέτω για να καταλάβετε ποιόν έβαλε να κρίνει την Φυσιοπαθητική  και Ομοιοπαθητική ο Επαχτίτης. Όσον αφορά λοιπόν την Αμερική τον Dr. David H. Gorski τον έχουν κρίνει ως ψευδοεπιστήμονα όπως αναφέρεται στην πρώτη ιστοσελίδα. Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι: Ο συνάδελφος του Dr. David H. Gorski (Dr. Farid Fata)  δικάστηκε για τεράστια ιατρική απάτη και καταδικάστηκε 45 χρόνια να τα περάσει στην ομοσπονδιακή φυλακή. Ο Dr. David H. Gorski εργάζεται στο Barbara Ann Karmanos (Κέντρο Καρκίνου), την ίδια εγκατάσταση όπου ο Dr. Farid Fata, ένας γνωστός σήμερα ογκολόγος ο οποίος διέπραξε συστηματική ιατρική ανθρωποκτονία για κέρδος με ψευδή διάγνωση ασθενών με καρκίνο για να επωφεληθεί από την «θεραπεία» τους. Μετά από ομοσπονδιακή έρευνα αποκαλύφθηκε  η πραγματική έκταση των εγκλημάτων του Dr. Farid Fata ο οποιός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 45 χρόνων. Εργαζόντουσαν και οι δύο στο ίδιο ίδρυμα Barbara Ann Karmanos, ένα ίδρυμα που μόνο σκοπό είχε το κέρδος από τους καρκινοπαθείς. Και όμως αυτόν τον έβαλες να κρίνει την Φυσιοπαθητική και Ομοιοπαθητική, είσαι ανενημέρωτος από έρευνες και όμως ο κόσμος που σε διαβάζει σε πιστεύει.
http://unmaskingorac.blogspot.com/
http://www.ageofautism.com/2010/06/david-gorskis-financial-pharma-ties-what-he-didnt-tell-you.html
http://www.truthwiki.org/orac-david-h-gorski/

Επίσης ένα άλλο δημοσίευμα τον Dr. David H. Gorski αναφέρει: Ας μαζέψει πρώτα τις καταγγελίες των ασθενών του, γιατί αυτό είναι μόνο η αρχή … οι ασθενείς του Ινστιτούτου Barbara Ann Karmanos θα πρέπει να σώσουν τη ζωή τους από διανοητικά διαταραγμένους γιατρούς. Αυτός λοιπόν ο γιατρός εξέφρασε γνώμη για Φυσιοπαθητική και Ομοιοπαθητική αντί να κοιτάξει να μαζέψει αυτά τα δυσφημιστικά που γράφουν για αυτόν και εσύ τον παρουσιάζεις σαν τον σούπερ ειδήμονα. Είσαι πολύ ανενημέρωτος.
https://www.naturalnews.com/053734_Dr_David_Gorski_patient_complaints_Karmanos_Cancer_Institute.html

Νομπελίστας Γιώργος Βυθούλκας

Όσον αφορά την ομοιοπαθητική πρέπει να επικοινωνήσεις με τον Νομπελίστα κ. Γιώργο Βυθούλκα ο οποίος απονέμει πτυχία ομοιοπαθητικής σε ιατρούς, ενώ εκείνος δεν είναι ιατρός είναι μόνο Ομοιοπαθητικός και να του αναφέρεις ότι είναι τσαρλατάνος και ότι τα πτυχία που απονέμει στους ιατρούς είναι άνευ σημασίας όπως αναφέρει  ο Αμερικάνος ογκολόγος Ντέιβιντ Γκόρσκι.
http://www.typosthes.gr/gr/igia-epistimi/article/91200/giorgos-vuthoulkas-o-korufaios-omoiopathitikos-ston-kosmo-einai-ellinas/

http://www.typosthes.gr/gr/igia-epistimi/article/91200/giorgos-vuthoulkas-o-korufaios-omoiopathitikos-ston-kosmo-einai-ellinas/
Το πανεπιστήμιο Αιγαίου έδινε πτυχία ομοιοπαθητικής σε γιατρούς για μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Για εσένα όλοι αυτοί οι γιατροί που πήραν πτυχίο ομοιοπαθητικής ήταν όλοι τσαρλατάνοι όπως αναφέρει  ο Αμερικάνος ογκολόγος

https://www.homeopathy.gr/homeopathy/master_homeopathy_information.html

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Η Ομοιοπαθητική Ιατρική είναι η Νο1 Εναλλακτική Ιατρική για τους Ιατρούς στην Ευρώπη
https://www.huffingtonpost.com/dana-ullman/homeopathic-medicine-euro_b_402490.html?guccounter=1
Στην απόφαση του ΚΕΣΥ απάντησε η πρόεδρος του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδος (ΣΟΕ) Θεανώ Ρέντζη – Στουραϊτη.
https://www.athensvoice.gr/life/health/428316_mahi-gia-ti-thesmothetisi-tis-omoiopathitikis

Η εφημερίδα το Έθνος της Κυριακής στις 21/06/18 αναφέρει:
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών διερωτάται «πώς είναι δυνατόν η Ομοιοπαθητική να μην είναι ιατρική πράξη, ενώ τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι πλήρως κατοχυρωμένα μετά την εναρμόνιση της ελληνικής με την ευρωπαϊκή νομοθεσία;». Όμως εσύ αναφέρεις ότι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι Placebo (εικονικά φάρμακα), πόσο συκοφάντης και ανενημέρωτος είσαι.
https://www.facebook.com/groups/196213327241677/?multi_permalinks=928253660704303%2C927648957431440%2C927474467448889%2C927415774121425¬if_id=1536401913340687¬if_t=group_activity

Εμβόλια και Υγεία

Έγραψες ότι ο κ. Δρακόπουλος άρχισε να περιδιαβαίνει εγχώριες αντιεμβολιαστικές ομάδες στο Facebook, διαδίδοντας ψευδοεπιστημονικούς ισχυρισμούς για τα εμβόλια, με τη βαρύτητα που αυτοί μπορεί να έχουν σε κάποιον αδαή, όταν προέρχονται από άτομο που δηλώνει «Δρ Φυσικοπαθητικής», μια «ιδιότητα» που όπως εξηγήσαμε έχει πρακτικά την ίδια αξία με «Δρ Αστρολογίας». Κάποιοι κακεντρεχείς (όχι εμείς), θα μπορούσαν να πουν πως εκμεταλλεύεται τις -αβάσιμες- φοβίες πολλών γονιών για να αλιεύσει πελάτες.

Εγώ έγραψα ότι ο πρόεδρος Donald Tramp δεν έχει κάνει ποτέ εμβόλιο Γρίπης.

Εσύ μου απάντησες με το παρακάτω κείμενο:

Θάνος Επαχτίτης: Το πρόβλημα με τον ανωτέρω ισχυρισμό, είναι πως ο -ούτως ή άλλος σκεπτικιστής απέναντι στα εμβόλια- Αμερικανός Πρόεδρος, ουδέποτε δήλωσε πως «Το αντιγριπικό εμβόλιο είναι η μεγαλύτερη «απάτη» στην ιατρική ιστορία και δημιουργήθηκε από τις Φαρμακευτικές Εταιρείες για να κερδίσουν χρήματα από ευπαθή άτομα (ηλικιωμένα) και να τους κάνει ποιο άρρωστους.» «Αφυπνισμένες» ιστοσελίδες του εξωτερικού, πήραν αυτή τη δήλωση από το 2015 και διατύπωσαν μια θεωρία συνωμοσίας που ξεκίνησε από το διάσημο για τα fake news του, Your News Wire.

Πάλι ψεύδεσαι για να δημιουργήσεις εντυπώσεις, η σελίδα που αναφέρεται σε αυτό πάλι σε διαψεύδει αναφέροντας στην πρώτη παράγραφο:

Το Εμβόλια της γρίπης είναι η μεγαλύτερη απάτη στο ιατρικό ιστορικό, που δημιουργήθηκε από την Big Pharma για να κερδίσει χρήματα από τους ευάλωτους ανθρώπους και να τούς κάνει άρρωστους, προειδοποιεί ο Πρόεδρος Donald Trump.
Σε μια συνέντευξη με τους Opie και Anthony για το Sirius XM, ο Trump είπε ότι το εμβόλιο της Γρίπης είναι «εντελώς αναποτελεσματικό» και δήλωσε ότι δεν έχει κάνει πότε ούτε ένα.

Donald Trump: «Ποτέ δεν έχω κάνει το Εμβόλιο της Γρίπης και μέχρι στιγμής δεν έχω αρρωστήσει με γρίπη. Δεν μου αρέσει η ιδέα να βάλω το κακό στο σώμα μου, γιατί αυτό είναι βασικά που κάνουν. «Έχω φίλους που εμβολιάζονται με το εμβόλιο της Γρίπης, αλλά μετά αρρωσταίνουν με Γρίπη. Ξέρετε, αυτό βοηθά τη σκέψη μου. Έχω δει πολλές αναφορές ότι το τελευταία εμβόλιο της γρίπης είναι σχεδόν εντελώς αναποτελεσματικό. »
https://en.reseauinternational.net/trump-warns-flu-shots-are-the-greatest-scam-in-medical-history/

Επίσης υπάρχει στο Youtube συνέντευξη με με τον πρόεδρο Donald Trump και τους Opie και Anthony για το Sirius XM να αναφέρει ότι ποτέ δεν έκανε εμβόλιο Γρίπης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=cDARZJxzeoY

Θάνο Επαχτίτη, Πελάτες αλιεύεις εσύ με τις ανακρίβειες και τα ψέματα που γράφεις όσον αφορά Εμένα και τις Εναλλακτικές Θεραπείες;
Εσύ γιατί στενοχωριέσαι για αυτό που θα πω εγώ για τα εμβόλια; Τι επιστημονική κατάρτιση έχεις εσύ για να ξέρεις τι κάνουν τα εμβόλια στον παιδικό οργανισμό; Το βιβλίο για τα εμβόλια που κυκλοφορεί στα Ελληνικά είναι νόμιμο και λέγεται: Εμβολιασμοί, μία επιχείρηση βασισμένη στο φόβο του Dr. Gerhard Buchwald (αυτό πρέπει να το αναφέρεις στο υπουργείο υγείας και το βιβλίο να καεί στην πυρά). Επίσης ο νόμος που ανάρτησα για τα εμβόλια είναι  από τη Γενική Διεύθυνση δημόσιας Υγείας.
Εσένα αυτά που ανάρτησα στο διαδίκτυο, γιατί σε ενδιαφέρουν;
Για να σε κατατοπίσω όμως περισσότερο όσον αφορά τα εμβόλια. Υπάρχει η σειρά από 7 επεισόδια που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο με Ελληνικούς υπότιτλους, την οποία επιμελήθηκε και υποτίτλισε ο Φυσιοπαθητικός από την Κύπρο κ. Χάρης Βιολάρης. Συγνώμη που δεν σε ρώτησε για να υποτιτλίσει αυτή την σειρά, έπρεπε πρώτα να πάρει την επιστημονική σου γνώμη. Πρέπει όμως να το αναφέρεις στο Youtube και να την διαγράψουν (αυτή η σειρά πρέπει να καταργηθεί οπωσδήποτε από το Youtube) γιατί είναι κομπογιαννιτισμός, σκοταδισμός. Ο παραγωγός αυτής της σειράς για τα εμβόλια είναι ο Ty Bollinger, αυτόν πρέπει να τον καταγγείλεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να δικαστή στη Χάγη, δεν πρέπει να τον αφήσεις ατιμώρητο.
https://www.youtube.com/watch?v=QCN9_ZDSGGQ

Τελειώνοντας για τα εμβόλια.

Αφού τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες γιατί στην Αμερική έχει ιδρυθεί Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμού Εμβολίων (NVICP – National Vaccine Injury Compensation Program).
https://www.hrsa.gov/vaccine-compensation/index.html

Γιατί το Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμού Εμβολίων μαζεύει τα χρήματα και τα δίνει στους γονείς των παιδιών από τις βλάβες που προξένησαν τα εμβόλια εάν δεν υπήρχαν παιδικές βλάβες; Για κάθε μονό εμβόλιο που γίνεται στην Αμερική, η φαρμακευτική εταιρεία του εμβολίου πληρώνει το Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμού Εμβολίων 0.75 σέντς, εάν το εμβόλιο είναι τριπλό πληρώνει 0.75Χ3=2.25 δολάρια. Αυτή την πληροφορία θα την βρείτε Επεισόδιο 1– Η ιστορία των εμβολίων, ευλογιά, ασφάλεια εμβολίων στο (1:11:38).
https://www.youtube.com/watch?v=QCN9_ZDSGGQ

Ο Γερουσιαστής Bill Posey της Florida συζητεί στο κογκρέσο για το θέμα ασφάλειας Εμβολίων και αναφέρει ότι αφού είναι ασφαλή τα εμβόλια γιατί το Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμού Εμβολίων πληρώνει 3.000.000.000 δολάρια για τις παρενέργειες εμβολίων; Αυτή την πληροφορία θα την βρείτε Επεισόδιο 1– Η ιστορία των εμβολίων, ευλογιά, ασφάλεια εμβολίων στο (1:12:34).
https://www.youtube.com/watch?v=QCN9_ZDSGGQ

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ υπάρχει βάσει δεδομένων που αναφέρει ότι από το 2017 πληρώθηκε το ποσό των 3.600.000.000 δολαρίων για βλάβες που προξένησαν τα εμβόλια στα παιδιά των ΗΠΑ. Αυτή τη πληροφορία θα την βρείτε στο Επεισόδιο 1 – Η ιστορία των εμβολίων, ευλογιά, ασφάλεια εμβολίων στο (1:16:13).
https://www.youtube.com/watch?v=QCN9_ZDSGGQ

Τι έχεις να αναφέρεις τώρα για τα εμβόλια;
Η γνώμη μου όμως για τα εμβόλια είναι ότι έπρεπε να είχε εφευρεθεί η εξέταση αίματος για παρενέργειες εμβολίων. Αυτή την εξέταση πρέπει να την κάνουν όλα τα παιδιά πριν κάνουν τα εμβόλια.  Οπότε, τα παιδιά που θα παρουσίαζαν παρενέργειες  να μην έκαναν εμβόλια. Αλλά αυτή η εξέταση όμως δεν έχει εφευρεθεί ακόμη.

Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη

Τώρα σχετικά με τη Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη σου παραθέτω τα αποτελέσματα ερευνών που πραγματοποιήθηκαν από παγκοσμίου κύρους εκπαιδευτικά ιδρύματα, που είναι σίγουρα αρμοδιότερα από εμένα και εσένα.

Έρευνα Νο1
Κατ’ αρχάς θα πρέπει να στείλεις ένα email στο πανεπιστήμιο Harvard και να τους αναφέρεις ότι αυτή η διατροφή που προτείνει για διαβητικούς τύπου 2, παχύσαρκους, υπέρβαρους και προδιαβητικούς είναι ψευδοεπιστημονική δίαιτα και πρέπει να την διαγράψει.
Το Joslin του πανεπιστημίου Harvard αναφέρει στην σελίδα 5, για να ρυθμίσουμε τις άνω ασθένειες πρέπει να καταναλώνουμε: από 20 έως 30% πρωτεΐνη, από 40 έως 45% υδατάνθρακες και από 30% λίπος. Μήπως αυτό σου λέει κάτι; Αυτή η διατροφή που προτείνει το Harvard είναι η Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη 40/30/30.
http://www.joslin.org/
http://www.joslin.org/docs/Nutrition_Guidelines_101916.pdf
Αυτή είναι μόνο η αρχή για τη Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη.

Έρευνα Νο2
Αυτή η έρευνα έγινε από το πανεπιστήμιο Harvard, την ιατρική  σχολή Tufts και το νοσοκομείο Βετεράνων Rogers William
Η έρευνα ήταν για παχύσαρκους, προδιαβητικούς και Διαβητικούς  τύπου 2
Νέο μοντέλο διατροφής για παχύσαρκους, προδιαβητικούς και Διαβητικούς  τύπου 2
Στην 4η σελίδα της έρευνας αναφέρουν οι ερευνητές ότι: το μοντέλο διατροφής που χρησιμοποίησαν την προηγούμενη δεκαετία με 50 έως 55% υδατανθράκων δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμεναν.
Στην 5η σελίδα της έρευνας, οι ερευνητές αναφέρουν ότι: το μοντέλο διατροφής που ρύθμισε σωστά τις ανωτέρω ασθένειες ήταν το 40/30/30 (δηλαδή η Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη)
http://zone.com.gr/episthmonikh-tekmhriwsh/neo-montelo-diatrofhs/

Έρευνα Νο3
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έκανε 5ετες διατροφικό πρόγραμμα για την λύση την πανδημία της παχυσαρκίας των Ευρωπαίων πολιτών. Αυτή ήταν από της  μεγαλύτερες έρευνες στον κόσμο για την θεραπεία της παχυσαρκίας.
Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΟΓΕΝΗΣ  (DiOGenes – Diet, Obesity & Gene) «Δίαιτα, Παχυσαρκία και Γονίδια»
Σε αυτή την έρευνα η Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη ήταν η ανώτερη διατροφή για την θεραπεία της παχυσαρκίας
Από την Ελλάδα έλαβε μέρος η Ιατρική σχολή του πανεπιστήμιου Κρήτης με τον καθηγητή Δρ. Αντώνη Καφάτο
http://zone.com.gr/h-evrwpaikh-enwsh-elyse-to-provlhma-ths-paxysarkias-me-th-diatrofikh-zwnh/

Έρευνα Νο4
Εδώ έχουμε τη Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη 40/30/30 εναντίον της Μεσογειακής Διατροφής 55/15/30.
Το Άρθρο της Εφημερίδας Καθημερινής αναφέρει: Η διατροφή 40/30/30 ήταν ανώτερη διατροφή από την 55/15/30. Άρα η Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη ήταν η ανώτερη από τη Μεσογειακή Διατροφή.
Νέα επαναστατική δίαιτα με λήψη «έξτρα» πρωτεϊνών
http://www.kathimerini.gr/355707/article/epikairothta/kosmos/nea-epanastatikh-diaita-me-lhyh-e3tra-prwteinwn
http://zone.com.gr/nees-erevnes/

Έρευνα Νο5
Εδώ πάλι έχουμε Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη 40/30/30 εναντίον Μεσογειακής Διατροφής 55/15/30.
Η Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη πάλι ήταν η ανώτερη διατροφή.
ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ ΙΙ
http://zone.com.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b6%cf%8e%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1/

Έρευνα Νο6
Μεσογειακή διατροφή και γλυκαιμικό φορτίο σε σχέση με την εμφάνιση διαβήτη τύπου 2: αποτελέσματα από την Ελληνική κοορτή του πληθυσμού διερεύνησης για την Ευρωπαϊκή Έρευνα Προοπτικής για τον Καρκίνο και τη Διατροφή (EPIC)
Αυτή η έρευνα έγινε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το ινστιτούτο Mario Negri στο Μιλάνο και το Πανεπιστήμιο του Τορόντο στον Καναδά.
Η έρευνα αυτή ελήφθη στις 26 Μαρτίου, έγινε αποδεκτή στις 9 Ιουλίου 2013, διήρκεσε 11½ χρόνια και συμμετείχαν 22.295 άτομα (άνδρες και γυναίκες).
Αυτή η έρευνα έγινε με την Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη 40/30/30 (αυτό αναγράφεται στην 4η σελίδα της έρευνας) και όχι με την Μεσογειακή Διατροφή 55/15/30.
http://zone.com.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b6%cf%8e%ce%bd%ce%b7-%ce%ae-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86/

Όπως διαβάζεις, η Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη, θεωρείται σήμερα από καθηγητές και εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίου κύρους η ανώτερη διατροφή του πλανήτη.
Τέλος, Θάνο Επαχτίτη θέλω να μου πεις που θα βρω το βιογραφικό σου, το οποίο δεν υπάρχει πουθενά. Όσοι διαβάσατε αυτά που γράφω θέλω να ψάξετε να βρείτε το βιογραφικό του, όποιος γράφει στο διαδίκτυο χωρίς ο ίδιος να υπάρχει πουθενά καταλαβαίνεται το γιατί. Επίσης είσαι ένα τίποτα αφού δεν υπάρχεις στο διαδίκτυο που τα έχεις βάλει και συκοφαντείς τους Φυσιοπαθητικούς, Ομοιοπαθητικούς, Διατροφοπαθητικούς  και Εναλλακτικούς Θεραπευτές ενώ είσαι ανενημέρωτος και χωρίς να έχεις τα προσόντα.
Θάνο Επαχτίτη, να δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα σου την παρούσα απάντησή μου και να μην ξανασχοληθείς μαζί μου.

Καλή συνέχεια
Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D.
Φυσιοπαθητικός / Ομοιοπαθητικός
Διατροφοπαθητικός
Μέλος Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοπαθητικών
Μέλος Κυπριακού Σύλλογος Φυσιοπαθητικών

Γράψτε ένα σχόλιο