Η Επιστημονική Ιστοσελίδα της Αντιγήρανσης και Αντιφλεγμονώδους Διατροφής. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα γονίδιά σου, μπορείς όμως να αλλάξεις την έκφρασή τους.                       

Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D.

Γήρανση – Αντιγήρανση – Τοξικό λίπος

Γήρανση – Αντιγήρανση – Τοξικό λίπος

Στις 21/06/19 εμφανίστηκα στο ΡΙΚ 1 στην εκπομπή Ευ Ζην με την δημοσιογράφο Γωγώ Βασιλάκη. Η εκπομπή μεταδίδεται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 11:00 έως 11:30 π.μ.. Στην εκπομπή μίλησα για το πώς μπορούμε με εύκολο τρόπο να έχουμε Αντιγήρανση (επιβράδυνση της γήρανσης) και πως μπορούμε πολύ εύκολα να απαλλαγούμε από το περιττό φλεγμονώδες σωματικό λίπος. Η 50χρονη έρευνα που έγινε για την γήρανση έβγαλε δύο μεγάλους κανόνες. Ο πρώτος κανόνας είναι ότι η γήρανση δεν είναι συνώνυμη με την ασθένεια, και ο δεύτερος είναι ότι όλοι γερνούν διαφορετικά, έχουμε δύο ηλικίες η μία είναι η χρονολογική και η άλλη είναι η βιολογική, άλλοι γερνούν βιολογικά και άλλοι χρονολογικά.  Αυτό που θέλουμε είναι να μεγαλώσουμε αξιοπρεπώς χωρίς ασθένειες και φλεγμονώδες σωματικό λίπος. Αυτό όμως εξαρτάτε από την (γενωμική και γενετική) δηλαδή πως Επιγενετικά επεμβαίνουμε στον οργανισμό μας. Ξεχάστε τις απλές δίαιτες με θερμίδες δεν λειτουργούν, μόνο η Αντιφλεγμονώδης διατροφή θεραπεύει το φλεγμονώδες σωματικό λίπος. Αυτό δημοσιεύθηκε στο αμερικάνικο περιοδικό Newsweek το 2004 με τίτλο ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ, δεν το ανακοίνωσαν όμως στην Ελλάδα γιατί τότε έπρεπε να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος τόσα χρόνια που πίστευαν τις απλές θερμιδοδίαιτες για το χάσιμο λίπους. Την θεραπεία της παχυσαρκίας και κατ” επέκταση του τοξικού λίπους την κάνει μόνο η Αντιφλεγμονώδης διατροφή η οποία είναι η Μεσογειακή Διατροφική Ζώνη.

http://zone.com.gr/flegmones-antiflegmonwdhs-diatrofh/

Όταν το ΛΙΠΟΣ Επιτίθεται Πως τα Λιποκύταρα μετακινούνται Πόλεμος στην υγεία σας Γιατί η απλή Θερμιδοδίαιτα δεν είναι η μαγική σφαίρα
Όταν το ΛΙΠΟΣ Επιτίθεται
Πως τα Λιποκύταρα μετακινούνται
Πόλεμος στην υγεία σας
Γιατί η απλή Θερμιδοδίαιτα δεν είναι η μαγική σφαίρα

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο